Airco kopen en installeren Drenthe

Een frisse slaapkamer, een aangenaam koele woon- of werkkamer in de zomer en in de winter een comfortabele warmte; een goed airco systeem zorgt in elke ruimte voor het juiste en gewenste klimaat. Laat je een airco plaatsen door de specialisten van Klimaatdienst dan kies je voor een airco systeem dat door zijn strakke design onopvallend en netjes weggewerkt wordt in je interieur.

Een dure warmtepomp is met onze airco’s niet nodig want waar hij in de zomer zorgt voor een aangename koeling, kun je in de winter je ruimtes verwarmen door airco. Slepen met een mobiele airco die je met zijn geruis uit je slaap houdt is verleden tijd met dit vernuftige airco systeem. Met onze airco’s kun je bovendien je huis verwarmen met zonnestroom. Op die manier bespaar je niet alleen op je energierekening, maar kan de centrale verwarming ook vaker uit blijven, waardoor je gasrekening flink lager wordt.

Split Airco inclusief montage Drenthe

Ons split airco systeem bestaat uit een strak ontworpen binnen- en buitenunit. Dankzij de buitenunit en de geïsoleerde koelleidingen, die door onze specialistische monteurs keurig weggewerkt worden, zijn onze airco systemen amper hoorbaar en is er ook minder condensvorming. Dat maakt deze airco systemen uitermate geschikt om slaapkamers en werkkamers te koelen of te verwarmen. Wil je een airco plaatsen dan staan de specialisten van Klimaatdienst je graag bij. Van advies over een passende klimaatbeheersing tot een nauwkeurige montage en het instellen van de airco om te verkoelen of te verwarmen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. We zetten de voordelen van ons airco systeem nog even voor je op een rijtje;

 • Een airco om te verkoelen én om te verwarmen
 • Airco units met een onopvallend, mooi strak design
 • Geïsoleerde koelleidingen
 • Minimale geluidsoverlast en condensvorming
 • Energiezuinige A-label airco
 • Besparing van 60% op de energierekening
 • Extra rendement halen uit zonnepanelen
 • Enorm besparen op gasrekening
 • Snel verkoeling of verwarming in specifieke ruimte(s)
 • Schonere lucht
 • Optimale luchtvochtigheid
 • Een gezond leefklimaat

Airco kopen Drenthe

Of je nu een airco wilt plaatsen om te verwarmen of met name op zoek bent naar een airco om te verkoelen; de airco specialisten van Klimaatdienst denken graag met je mee om tot een passende klimaatoplossing te komen. Vanuit ons Groningse hoofdkantoor komt onze specialist graag langs om jouw wensen en specifieke situatie in kaart te brengen en uit te rekenen welke capaciteit het aircosysteem nodig heeft. Vaak is het systeem al binnen een ochtend geplaatst en kun je genieten van een aangenaam klimaat. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in, of neem contact met ons op via info@klimaatdienst.nl

Airco plaatsen in Drenthe

Een koele woning of een aangename warmte in huis, zonder een torenhoge energie- of gasrekening.

Goedkoop verwarmen.

EXTRA voordeel bij zonnepanelen.

Een koele leefomgeving.

Een schone lucht.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn klimaatdienst, specialist in het plaatsen van single split airco systemen. Wij plaatsen split aircosystemen in Drenthe, Friesland en Groningen. Onze specialisten staan klaar om je te voorzien van advies op maat. Of het nu gaat om verkoeling tijdens de zomermaanden of om een kosteneffectieve verwarmingsoplossing in de winter, wij hebben de expertise om je de juiste richting op te sturen. Onze nauwkeurige koellastberekeningen helpen de optimale capaciteit en het perfecte type airco systeem te bepalen voor jouw specifieke behoeften. Heb je professionele hulp nodig bij het besparen op je energie – en gaskosten? Dan zijn we misschien wel een hele goede match!

Airco drenthe

Laten we praten!

Wij helpen je graag aan een lagere energierekening.