Klimaatdienst

Een split airco, snel geplaatst

Bij Klimaatdienst draait alles om snelheid en klantgerichtheid in klimaatbeheersing. Wij begrijpen dat jouw comfort prioriteit heeft, en daarom sta jij centraal in alles wat we doen. Wij luisteren naar jouw behoeften en bieden oplossingen aan, die vaak jouw verwachtingen overtreffen. Tevredenheid van onze klanten is ons ultieme doel.

Waarom Klimaatdienst?

  • Snel en Efficiënt: Onze split airco’s worden niet alleen snel geleverd, maar ook vakkundig gemonteerd. Wij nemen het volledige proces uit handen, vanaf het eerste contact tot de daadwerkelijke installatie. Geen lange wachttijden – jouw comfort is onze prioriteit.
  • Persoonlijke Aandacht: Zodra je een aanvraag bij ons indient, bellen we jou persoonlijk op om al jouw wensen door te nemen. Met onze uitgebreide ervaring kunnen we vaak direct een kosteninschatting geven, waardoor je snel inzicht hebt in de mogelijkheden.
  • Snelle Installatie: Na goedkeuring van de offerte, streven we ernaar om jouw airco binnen vier tot zes weken te installeren. Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is, en daarom handelen we snel en efficiënt.
  • Slimme Investering: De huidige stijgende gasprijzen maken onze airco systemen een slimme investering. Niet alleen voor verkoeling in de zomer, maar ook voor efficiënte verwarming in de winter. Bespaar aanzienlijk op je gasgebruik en zie de investering snel renderen.

Ontdek vandaag nog de voordelen van Klimaatdienst en geniet van het comfort dat je verdient! Neem contact met ons op voor een snelle en persoonlijke service.

Bekijk wat klanten over ons zeggen

Ella Bosch
8 Januari 2024
De monteur had contact opgenomen dat hij een half uur later kwam. Toen hij binnen kwam stelde hij zich voor en gaf een hand👍. De installatie verliep netjes en zeer deskundig. Alle rommel is keurig opgeruimd. Na uitleg van de werking is hij vertrokken. Wij raden uw bedrijf zeker bij onze vrienden/kennissen aan!👏🏻 Dikke pluim!
Klaas Baas
19 December 2023
Heel vlot en netjes geplaatst en uiterst tevreden met het resultaat
Chris Schipper
15 December 2023
Vanaf eerste adviesgesprek tot en met de installatie en after-sales; helemaal goed. Erg tevreden met het resultaat. Van harte aanbevolen!
Max Paans
8 December 2023
Prima bedrijf, snel en duidelijk. Afspraak gemaakt en binnen 14 dagen gemonteerd. In één morgen gemonteerd door een prima monteur. Max Paans
Marleen Y
18 November 2023
Airco laten plaatsen door Klimaatdienst om te verwarmen Via de website aangevraagd en zelfde dag terug gebeld, afspraak gemaakt, en zonder mooie praatjes duidelijk voorgelicht. 14 dagen later kon hij al gemonteerd worden, door een prima vakman. die het zeer netjes heeft gemonteerd. Goed Betrouwbaar bedrijf, en zeker een prima monteur. Max
Elizabeth Servaas
7 November 2023
Gisteren 6-11-23 is er een split airco single unit geplaatst door Klimaatdienst. Het advies, de offerte, de plaatsing binnen vier weken, de vriendelijke installateur die een goede prestatie heeft geleverd. De accuratesse en deskundigheid waarmee hij te werk ging, ik heb hier veel bewondering voor. Mijn complimenten! Ik ben zeer tevreden. Het moment dat de airco aanging was verrassend. Heerlijke warme lucht stroomde mijn woonkamer binnen. Kortom, Klimaatdienst en airco zijn een aanrader! Ik kan het een ieder aanraden.
J Wal
31 Oktober 2023
Deskundig en hard werkend personeel tot nu toe zeer tevreden
Patricia Pereira
30 Oktober 2023
We zijn zeer tevreden met de diensten van Klimaatdienst. Professioneel en duidelijk verkoopadvies. Plaatsing kon binnen een paar weken al, en de installatie verliep zonder problemen, snel en alles heel netjes afgewekt. Echt een aanrader, we zijn super blij met onze airco.
Koert Schoon
23 Oktober 2023
Klimaatdienst heeft in onze woning twee split airco's geïnstalleerd. Ik had info gevraagd via hun website en werd gelijk gebeld. Binnen een paar dagen kwamen Dennis en Frank bij ons thuis de situatie opnemen en advies geven. Snelle offerte!. Plaatsing was al mogelijk binnen vier weken. Vandaag geplaatst alles precies volgens afspraak. Ook erg tevreden over de beide monteurs, alles ging in overleg, ze dachten met ons mee en wij konden precies aangegeven hoe we het wilden hebben en ze werkten ook nog heel netjes. Fijne kerels om over de vloer te hebben. Wij zijn dik tevreden! Aanrader!

Bekijk onze werkwijze!

Klimaatdienst

Wij leveren en installeren A-merk airco systemen, bekend om hun betrouwbaarheid en prestaties. Geniet van geavanceerde technologieën die niet alleen verkoeling bieden tijdens warme dagen, maar ook efficiënte verwarming in de koudere maanden.

Een split airco van Klimaatdienst.nl

Wij komen graag in contact om je te voorzien van verdere informatie.

Goedkoop verwarmen
EXTRA voordeel bij zonnepanelen
Een koele leefomgeving
Een schone lucht
Maak een afspraak!

Wij helpen je met besparen op je vaste kosten.