Airco huis Friesland

Ben je klaar met plakkerige en slapeloze nachten door de hitte in huis, wil je een aangename temperatuur op je (thuis)werkplek zodat je ook tijdens warme of koude dagen lekker productief kunt zijn? Een airco van Klimaatdienst zorgt het hele jaar door voor een comfortabel klimaat. Niet alleen betekent dat een aangename temperatuur, maar ook een schone lucht en betere luchtvochtigheid. Dat voelt niet alleen beter, maar is ook bewezen beter voor je gezondheid. Met een vrijwel geruisloze airco op de slaapkamer kom je ook tijdens de heetste zomernachten aan je nachtrust toe en wordt ontspannen in je eigen huis weer een stuk makkelijker.

Onze multifunctionele aircosystemen zorgen voor verkoeling in de zomer en kunnen in de winter ingezet worden om verblijven juist te verwarmen. Laat je een airco plaatsen dan ben je er zeker van dat je altijd het gewenste klimaat in huis hebt.

Split Airco Friesland

Een split airco kopen betekent kiezen voor een duurzame en energiezuinige manier om je huis zowel te koelen als te verwarmen. Ons split airco systeem bestaat uit een binnen- en buitendeel en werkt als een warmtepomp die de warmte naar buiten afvoert, of juist lucht verwarmt. Het systeem kan één of meerdere ruimtes koelen of verwarmen. Koelen en verwarmen door airco is een uitstekende manier om te besparen op energiekosten. Een huis verwarmen met zonnepanelen die ‘gratis’ stroom leveren voor het aircosysteem kan flink schelen in de gasrekening. Met het mooie, strakke design en een fluisterstille werking merk je bijna niet dat je een airco hebt.

Airco specialist Friesland

Steeds meer mensen zoeken naar een energiezuinige en goedkope manier om hun woning zomers te koelen en ’s winters warm te houden. De specialisten van Klimaatdienst helpen graag om dit ook voor jou te realiseren met een van onze multifunctionele airco systemen. Hierbij kun je rekenen op uitstekende service en maatwerk, zodat jij de beste klimaatoplossing krijgt die naadloos aansluit op je behoeftes en jouw woning. Met het laten plaatsen van een van onze aircosystemen weet je zeker dat jij aankomende zomers lekker koel en fris kunt blijven in je huis, en dat je in de winter kunt genieten van een comfortabele warme ruimte. We zetten de voordelen voor je op een rijtje;

 • Een airco om te verkoelen én om te verwarmen
 • Airco units met een onopvallend, mooi strak design
 • Geïsoleerde koelleidingen
 • Minimale geluidsoverlast en condensvorming
 • Energiezuinige A-label airco
 • Besparing van 60% op de energierekening
 • Extra rendement halen uit zonnepanelen
 • Enorm besparen op gasrekening
 • Snel verkoeling of verwarming in specifieke ruimte(s)
 • Schonere lucht
 • Optimale luchtvochtigheid
 • Een gezond leefklimaat

Airco kopen Friesland

Of je nu een airco wilt plaatsen om te verwarmen of met name op zoek bent naar een airco om te verkoelen; de airco specialisten van Klimaatdienst denken graag met je mee om tot een passende klimaatoplossing te komen. Vanuit ons Groningse hoofdkantoor komt onze specialist graag langs om jouw wensen en specifieke situatie in kaart te brengen en uit te rekenen welke capaciteit het aircosysteem nodig heeft. Vaak is het systeem al binnen een ochtend geplaatst en kun je genieten van een aangenaam klimaat. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in, of neem contact met ons op via info@klimaatdienst.nl

Airco plaatsen in Friesland

Een koele woning of een aangename warmte in huis, zonder een torenhoge energie- of gasrekening.

Goedkoop verwarmen.

EXTRA voordeel bij zonnepanelen.

Een koele leefomgeving.

Een schone lucht.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn klimaatdienst, specialist in het plaatsen van single split airco systemen. Wij plaatsen split aircosystemen in Drenthe, Friesland en Groningen. We  geven je graag advies en we ondersteunen bij het maken van een koellastberekening; deze berekening helpt de benodigde capaciteit en het type aircosysteem te bepalen.
Heb je professionele hulp nodig bij het besparen op je energie – en gaskosten? Dan zijn we misschien wel een hele goede match!

Airco Friesland

Laten we praten!

Wij helpen je graag aan een lagere energierekening.