Ben je klaar met plakkerige en slapeloze nachten door de hitte in huis en wil je een aangename temperatuur op je (thuis)werkplek, zodat je zowel tijdens warme als tijdens koude dagen productief kunt zijn? Bij Klimaatdienst vind je multifunctionele aircosystemen die niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Zo kun je het hele jaar door genieten van een optimale temperatuur in huis, waarbij onze installateurs ervoor zorgen dat de airco perfect wordt geïnstalleerd bij jou thuis in Friesland.

Met de toenemende warmte, waarbij de warmterecords jaarlijks worden verbroken en temperaturen zelfs boven de 40 graden stijgen, wordt de behoefte aan aircosystemen steeds groter. Onze multifunctionele aircosystemen zorgen voor verkoeling in de zomer. Met een vrijwel geruisloze airco op de slaapkamer kom je ook tijdens de heetste zomernachten aan je nachtrust toe en wordt ontspannen in je eigen huis weer een stuk makkelijker. Daarnaast kun je dezelfde airco ook in de winter inzetten. De airco kan je huis dan namelijk verwarmen.

Een airco van Klimaatdienst zorgt dus het hele jaar door voor een comfortabel klimaat. Niet alleen betekent dat een aangename temperatuur, maar ook een schone lucht en betere luchtvochtigheid, wat bewezen beter is voor je gezondheid. Onze ervaren installateurs kunnen een airco plaatsen die perfect past bij jouw situatie, zodat je het hele jaar door kunt genieten van het gewenste klimaat in huis. Wanneer je advies wilt over onze airco’s en de mogelijkheden om een airco te laten monteren in Friesland, kun je ons contactformulier invullen. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing.

Split Airco Friesland

Doe een duurzame investering door een split airco te kopen. Ons split aircosysteem bestaat uit een binnen- en buitendeel en werkt als een energiezuinige warmtepomp die de warmte naar buiten afvoert, of juist lucht verwarmt. Het systeem kan één of meerdere ruimtes koelen of verwarmen. Koelen en verwarmen door airco is een uitstekende manier om te besparen op energiekosten. Verwarm je huis bijvoorbeeld met behulp van zonnepanelen die ‘gratis’ stroom leveren voor het aircosysteem. Hierdoor kun je flink besparen op je gasrekening. Bovendien merk je met het mooie, strakke design en een fluisterstille werking bijna niet dat je een airco hebt.

Airco specialist Friesland

Steeds meer mensen zoeken naar een energiezuinige en goedkope manier om hun woning zomers te koelen en ’s winters warm te houden. De specialisten van Klimaatdienst helpen graag om dit ook voor jou te realiseren met een van onze multifunctionele aircosystemen. Hierbij kun je rekenen op uitstekende service en maatwerk, zodat jij de beste klimaatoplossing krijgt die naadloos aansluit op je behoeftes en jouw woning. Met het laten plaatsen van een van onze aircosystemen weet je zeker dat jij aankomende zomers lekker koel en fris kunt blijven in je huis, en dat je in de winter kunt genieten van een comfortabele warme ruimte. We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

 • Airco voor koeling en verwarming
 • Onopvallend, strak design
 • Geïsoleerde koelleidingen
 • Minimale geluidsoverlast en condensvorming
 • Energiezuinige A-label airco
 • Tot 60% besparing op de energierekening
 • Optimaal gebruik van zonnepanelen
 • Aanzienlijke besparing op de gasrekening
 • Snelle koeling of verwarming in specifieke ruimtes
 • Schonere lucht en optimale luchtvochtigheid
 • Gezond leefklimaat

Airco kopen Friesland

Op zoek naar professionele airco service in Friesland? Bij Klimaatdienst vind je wat je nodig hebt. Of je nu een airco wilt voor verkoeling of verwarming, de aircospecialisten van Klimaatdienst denken graag met je mee om tot een passende klimaatoplossing te komen. Vanuit ons Groningse hoofdkantoor komt onze specialist graag langs bij jou in Friesland om je wensen en situatie te bespreken. Zij zullen uitrekenen welke capaciteit het aircosysteem nodig heeft. Vaak kunnen we het systeem al binnen een ochtend installeren, zodat je snel kunt genieten van een aangenaam klimaat. Met onze uitgebreide expertise op het gebied van aircotechniek in Friesland, kunnen we zorgen voor een perfect werkend systeem dat voldoet aan jouw wensen en eisen.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in, of neem contact met ons op via info@klimaatdienst.nl.

Airco plaatsen in Friesland

Een koele woning of een aangename warmte in huis, zonder een torenhoge energie- of gasrekening.

Goedkoop verwarmen.

EXTRA voordeel bij zonnepanelen.

Een koele leefomgeving.

Een schone lucht.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn klimaatdienst, specialist in het plaatsen van single split airco systemen. Wij plaatsen split aircosystemen in Drenthe, Friesland en Groningen. Onze specialisten staan klaar om je te voorzien van advies op maat. Of het nu gaat om verkoeling tijdens de zomermaanden of om een kosteneffectieve verwarmingsoplossing in de winter, wij hebben de expertise om je de juiste richting op te sturen. Onze nauwkeurige koellastberekeningen helpen de optimale capaciteit en het perfecte type airco systeem te bepalen voor jouw specifieke behoeften. Heb je professionele hulp nodig bij het besparen op je energie – en gaskosten? Dan zijn we misschien wel een hele goede match!

Airco Friesland

Laten we praten!

Wij helpen je graag aan een lagere energierekening.