Split airco Groningen

Zelfs in de noordelijkste provincie van Nederland, Groningen, is duidelijk dat door klimaatverandering de temperaturen oplopen. Opeenvolgende hete zomerdagen zorgen ervoor dat de warmte opgeslagen wordt in je woning waardoor een onaangenaam leefklimaat ontstaat. Comfortabel thuis ontspannen wordt door de warmte een hele uitdaging. En thuiswerken terwijl je versuft zit te zweten achter je scherm is alles behalve productief. Tegelijkertijd stijgen zowel de energie- als gaskosten. Met een split airco systeem op maat van Klimaatdienst gebruik je een airco om te verkoelen, en diezelfde airco om te verwarmen, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen.

Onze airconditioning is een klimaatsysteem dat doormiddel van een warmtepomp lucht kan koelen en verwarmen. Het systeem bestaat uit een strak vormgegeven binnen- en buitenunit waarmee warmte uit de ruimte wordt gehaald en naar buiten wordt afgegeven. Of waarbij warme lucht juist naar binnen wordt geblazen. Je huis verwarmen door een airco; dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar is eigenlijk een hele logische keuze wanneer je op zoek bent naar een alternatief voor een warmtepomp. Een airco is juist de ideale oplossing, met name wanneer je slechts een specifieke ruimte wilt verwarmen, zonder dat je daarbij de centrale verwarming gebruikt. Daardoor bespaar je op het gasverbruik, en wanneer je zonnepanelen hebt, kun je je huis verwarmen met zonnestroom. Goed voor de portemonnee én het milieu.

Airco specialist Groningen

Steeds meer mensen zoeken naar een energiezuinige en goedkope manier om hun woning zomers te koelen en ’s winters warm te houden. De specialisten van Klimaatdienst helpen graag om dit ook voor jou te realiseren met een van onze multifunctionele airco systemen. Hierbij kun je rekenen op uitstekende service en maatwerk, zodat jij de beste klimaatoplossing krijgt die naadloos aansluit op je behoeftes en jouw woning. Met het laten plaatsen van een van onze aircosystemen weet je zeker dat jij aankomende zomers lekker koel en fris kunt blijven in je huis, en dat je in de winter kunt genieten van een comfortabele warme ruimte. We zetten de voordelen voor je op een rijtje;

 • Een airco om te verkoelen én om te verwarmen
 • Airco units met een onopvallend, mooi strak design
 • Geïsoleerde koelleidingen
 • Minimale geluidsoverlast en condensvorming
 • Energiezuinige A-label airco
 • Besparing van 60% op de energierekening
 • Extra rendement halen uit zonnepanelen
 • Enorm besparen op gasrekening
 • Snel verkoeling of verwarming in specifieke ruimte(s)
 • Schonere lucht
 • Optimale luchtvochtigheid
 • Een gezond leefklimaat

Airco kopen Groningen

Of je nu een airco wilt plaatsen om te verwarmen of met name op zoek bent naar een airco om te verkoelen; de airco specialisten van Klimaatdienst denken graag met je mee om tot een passende klimaatoplossing te komen. Vanuit ons Groningse hoofdkantoor komt onze specialist graag langs om jouw wensen en specifieke situatie in kaart te brengen en uit te rekenen welke capaciteit het aircosysteem nodig heeft. Vaak is het systeem al binnen een ochtend geplaatst en kun je genieten van een aangenaam klimaat. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in, of neem contact met ons op via info@klimaatdienst.nl

Airco plaatsen in Groningen

Een koele woning of een aangename warmte in huis, zonder een torenhoge energie- of gasrekening.

Goedkoop verwarmen.

EXTRA voordeel bij zonnepanelen.

Een koele leefomgeving.

Een schone lucht.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn klimaatdienst, specialist in het plaatsen van single split airco systemen. Wij plaatsen split aircosystemen in Drenthe, Friesland en Groningen. Onze specialisten staan klaar om je te voorzien van advies op maat. Of het nu gaat om verkoeling tijdens de zomermaanden of om een kosteneffectieve verwarmingsoplossing in de winter, wij hebben de expertise om je de juiste richting op te sturen. Onze nauwkeurige koellastberekeningen helpen de optimale capaciteit en het perfecte type airco systeem te bepalen voor jouw specifieke behoeften. Heb je professionele hulp nodig bij het besparen op je energie – en gaskosten? Dan zijn we misschien wel een hele goede match!

Airco groningen

Laten we praten!

Wij helpen je graag aan een lagere energierekening.